Vil du lære å danse argentinsk tango?

Da er du hjertelig velkommen til vårt nybegynnerkurs i januar 2018! Les mer her.

Hvorfor danse tango?
Det er fantastisk artig! Er du glad i å danse, må du danse tango! Det som er spennende med tango, er at klisjeen stemmer: «it takes two to tango». Tango krever god kommunikasjon med partneren, og nærvær i dansen. I tillegg til at tango er moro i seg selv, gjør det deg til en bedre danser generelt sett.

Instruktørene
Nybegynnerkurset holdes av våre egne medlemmer: Randi Bragelien og Morten Tallaksen. De er faste instruktører i klubben, og har lang erfaring med å holde nybegynnerkurs.

Tango Banco
Tango Banco er Lillehammers egen tangoklubb. Vi har holdt på siden 1997. Navnet kommer av at vi holder til i Kulturhuset Banken, der har vi practica, øvelse, hver torsdag kl. 19.00 – 22.00.  Etter en time med instruksjon, danser vi sammen resten av kvelden. Vi er ikke så mange, men vi er veldig sosiale 🙂 Det blir sagt om Lillehammer, at vi er en inkluderende klubb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *