Om Tango Banco

Tango Banco er Mjøsregionens tangoklubb. Vi holder til på Lillehammer, og klubben ble startet i september 1997. Navnet Tango Banco henspeiler på Kulturhuset Banken, der vi danser fast én gang i uka.

tangobanco_logo

Tango Banco tilbyr et miljø for alle som er glade i å danse og som vil la seg forføre av tangoens rytmer. Alle nye danseinteresserte som vil finne ut om dette passer for dem, samt gjester fra fjern og nær er hjertelig velkommen.

Hver torsdag har vi practica, øvelse, der klubbens egne medlemmer instruerer. Vi arrangerer jevnlig nybegynnerkurs, og innimellom inviterer vi instruktører utenfra.

De siste årene har vi arrangert Vintertango på fjellet med stor suksess. Arrangementet har fokus på dans i en uhøytidlig atmosfære. Nytt fra 2011 er Høsttango i Lillehammer sentrum, med innleide instruktører for workshops, i tillegg til mye dansing.

Et viktig mål for klubben er å skape et godt sosialt miljø rundt dansen. Derfor arrangerer vi regelmessige fester (milonga) der vi danser tango. I samarbeid med andre danseglade i Lillehammer, har vi også invitert til åpne dansefester i Lillehammer by, der det spilles og danses både tango, swing og gammeldans.

Vi er ikke så mange, men vi er veldig sosiale! Det blir sagt om Lillehammer, at vi er en inkluderende klubb.

Velkommen skal du være!

PS: Til deg som er tilreisende på våre arrangementer har vi god avtale for overnatting med Stasjonen på Lillehammer. Benytt denne bestillingssiden: http://stasjonen.no/tango/