Vi gleder oss til høsten!

2017 har allerede vært et fantastisk år, med feiring av vårt 20-årsjubileum i januar, og et vellykket Vintertango i mars. Vi har hatt flere instruktører på besøk, og vi har arrangert nybegynnerkurs og flere dansefester.

Og til høsten fortsetter det, for da kommer Sofia Saborido og Pablo Inza tilbake til vår HøstTango. Og på toppen av det hele: Det blir tangoforestilling i Maihaugsalen med Per Arne Glorvigens Tango Con Amigos!

Velkommen tilbake etter sommeren!

3 thoughts on “Vi gleder oss til høsten!”

    1. Hei, Leah!
      Hyggelig å høre fra deg og at du er interessert i å lære tango. Denne høsten har vi dessverre ingen planer om å arrangere nybegynnerkurs. Ta gjerne turen innom oss for det, bare for å se på eller prøve noen trinn. Det er instruksjon den første timen, og da er du velkommen til å være med. Selv vi som har danset noen år trener fremdeles på det helt grunnleggende, og det kan passe for deg også.

      Ellers blir det sannsynligvis nybegynnerkurs i vårsemesteret. Dersom du vil stå på e-postlisten vår og motta informasjon om hva som skjer, kan du sende en e-post til tangobanc@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *