Tangoforedrag 6. mai 2021

Vi ønsker velkommen til Pål Bergman som skal fortelle om tango og tangomusikken i Norge.

Foredraget om tango i Norge er et lettbeint tilbakeblikk i en tungslept dans i Norge. Vi blir kjent med totentango, historien om Norges første poplåt, noen snutter fra tangodansen i norsk svart-hvitt-film, norske tangoverk som romantiserer samepiker, Norges første tangodanser, nuevo-orkestre i Nord-Norge og argentinske sjarmører i Oslo. Velkommen nye, gamle og nysgjerrige. Foredraget er en fin begivenhet til å sosialisere rundt tangokultur og hygge for de som har lengtet etter å treffes i tango.

Ettersom vi ikke kan danse så mange sammen, kan vi samles flere denne kvelden, da vi får sitte på faste plasser i Holbøsalen, Kulturhuset Banken. Foredraget begynner kl. 19.

Påmelding: https://www.deltager.no/event/tangoforedrag_06052021#init

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *