Tango Bancos neste arrangement: Vintertango

Mens resten av landet opplever en heller snøfattig vinter, kan vår  tangoreporter med på ski på beina, Sissel Berg, melde om glimrende forhold på Hornsjøen! Det er nok én av grunnene til at vår Vintertango er så populær.

Hornsjø_Foto Sissel Berg

Men, den gode, sosiale atmosfæren og dyktige DJer er minst like viktige årsaker til at tangodansere kommer fra fjern og nær. Mange av våre gjester er bare inne og koser seg med dans og samvær med andre tilreisende. Årets DJer er Eva-Lena Ahlberg og Atle Birkeland. De vil spille musikk for oss på dagtid og på kveldens milonga.

Det er ennå en måned igjen til det starter, men det begynner å bli fullt. Du finner mer informasjon og registreringsskjema på https://www.deltager.no/wintertango2017.

Du kan følge arrangementet på Facebook: Wintertango

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *